Opvoeding inspiratieavond voor ouders

Een avond vol inspirerende tips over opvoeding

Opvoeden is misschien wel de meest uitdagende baan die er is. Het daagt je uit en geeft voldoening. Elk kind is anders en het vergt van jou als ouder veel creativiteit om hier goed mee om te gaan.

Ouders kunnen elkaar helpen met de opvoeding. Het is soms alleen al fijn te horen dat je niet de enige bent met ruziemakende kinderen. Leer van elkaar! Een opvoed-idee van jou kan misschien wel heel waardevol zijn voor een ander gezin.

Om deze uitwisselingte faciliteren, verzorgt Superkidz inspiratieavonden. Een avond voor ouders om ideeën met elkaar uit te wisselen omtrent opvoeden. Wij zorgen voor de lokatie en een algemeen thema, jij zorgt voor de input. Een gezellige en leerzame avond waar je vast en zeker geïnspireerd van terugkomt.

Inspiratieavond voor superouders over opvoeding

opvoeding, opvoeden, jeugd, jm. jm ouders, opvoeding kind, opvoedkunde, pedagogie, ouders, opvoedproblemen, problemen opvoeding, opgroeien, positief opvoeden, triple P, gedrag, probleem gedrag, pubers, tieners, probleemkind, ouders van nu, opvoedadvies, Lochem, Veenendaal, Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Borculo, Ede, Wageningen
 Mogelijke thema´s 
  • Kinderen met slaapproblemen.
  • Mijn kind eet niet!
  • Conflicten tussen broers en zussen.
  • Straffen en belonen
  • Omgaan met (negatieve) emoties.

 Praktische informatie 
Locatie: op verschillende plaatsen in het land
Tijd: 19:45 – 21:45
Kosten: €7,50 pp
Wanneer : zie agenda

Prijs: €10,00 per persoon (inclusief koffie of thee)