Voor kinderen en jeugd

Als ouder wil je graag dat je kind zich fijn en blij voelt, dat je kind vertrouwt op zichzelf en dat zij vrienden heeft.

Soms heeft een kind een extra duwtje in de rug nodig. Door jouw kind te laten ervaren dat er ook andere manieren zijn om met spanning, stress, boosheid, verdriet, verlegenheid of angst om te gaan, zal jouw kind andere keuzes durven maken.

Voor kinderen biedt Superkidz de onderstaande activiteiten.

Wordt je kind gepest? Heeft het weinig zelfvertrouwen?
Heeft het moeite met het uiten van zijn emoties? Kortom, zit jouw kind niet lekker in z’n vel?

Superkidz kan helpen om jouw kind dat extra duwtje in de rug te geven. Om meer zelfvertrouwen te krijgen, emotionele blokkades te verwerken, problemen op te lossen en de draad weer op te pakken.
We bieden ze inzicht in hun gedachten, emoties en gedrag en we geven ze vaardigheden om dit om te zetten in positieve acties. Zo helpen wij kinderen om positief in het leven te staan en hun talenten te (h)erkennen.

Dit driedaagse Superkidzkamp is doen en ervaren! Een superleuk kamp met uitdagende activiteiten en een sociaal- emotioneel tintje.

Kampvuurtjes maken, lekker zingen, hutten bouwen, avondspel etc. Maar ook aan de slag met emoties, (h)erkennen van eigen talenten en krachten, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Plezier maken met elkaar en leren gaan bij Superkidz hand in hand.

Een Superkidzkamp is doen en ervaren! Het is een weekend vol met uitdagingen en plezier. Gedurende drie dagen gaan we op zoek naar de antwoorden op de belangrijke vragen in jouw leven. Je zal jezelf beter leren kennen, je eigen talenten ontdekken en meer inzicht krijgen in eigen gedachten en emoties. Je zal jouw fysieke en mentale grenzen gaan ontdekken en onderzoeken.

Je leert genieten van het leven, feesten, theater spelen, je dromen najagen, je potenties benutten, je gevoelens uiten, voor elkaar zorgen, je geheimen delen en mooie vriendschappen beleven.

Call Now Button