Word deelnemer van het Superteam!

Superkidz is doorlopend op zoek naar vrijwilligers, die deel willen uitmaken van ons team.

Superbuddies noemen wij de teamleden van Superkidz. Superbuddy word je niet zomaar! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat elk kind bijzonder, waardevol en leuk is en naar onze cursussen en/of kampen komt om met zichzelf aan de slag te gaan, nieuwe vrienden te maken en lekkerder in zijn vel te zitten. Wij creëren een veilige omgeving waarin dit mogelijk is. Als Superbuddy draag jij hier aan bij.

De waarden die bij Superkidz centraal staan, zijn: integriteit, respect voor jezelf en voor de ander, bereid tot persoonlijke groei, 100% inzet en – last but not least – plezier hebben in wat je doet.
Dit komt tot uitdrukking in onze gedragscode, die alle teamleden moeten ondertekenen.

Er zijn verschillende functies binnen Superkidz waar je jouw unieke talent in kwijt kunt. Bekijk hieronder de functies.

Wil jij ervoor zorgen dat kinderen een fantastische tijd beleven, sterker in hun schoenen komen te staan, meer gaan stralen en genieten? Ben je minimaal 16 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Klik hier om je aan te melden. Wij zullen je daarna bellen voor een intakegesprek. Als je tot die tijd nog vragen heb, dan kun je altijd mailen naar info@superkidz.nl of bellen naar 0573 46 03 51.

De superhelden die we nodig hebben:

SuperCoach

SuperCoach

Kindercoach
Magic happens through you

Jij hebt het directe contact met de kinderen tijdens de cursus of het kamp en je maakt ze enthousiast. Je begeleidt oefeningen en spellen, je geeft ze persoonlijke tips en je begeleidt elk kind op de manier die het beste bij het kind past.

Jij bent het grote voorbeeld en zo gedraag je je dus ook. Dit houdt in dat je voldoende aantoonbare ervaring hebt met het geven van coaching aan kinderen, een passie hebt om je kennis en enthousiasme over te brengen en het te gek vindt om de kinderen te begeleiden. Je bruist van energie en bent niet bang om dit te laten merken. Je durft jezelf te laten zien, te vertellen wat er allemaal in jou omgaat en eerlijk te zijn naar de kinderen.

SuperBozo

SuperBozo

Kampmanager
Leader of the pack

Als manager van een Superkidzkamp ben je eindverantwoordelijk. Daarom vraagt deze functie een aantal jaren ervaring en een speciale Superkidztraining.
Je bent de aanvoerder van het gehele superteam en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de energie er aan alle kanten vanaf spat! Je bent de spin in het web en je zorgt ervoor dat zowel de kinderen als de staf een fantastische ervaring hebben.
Praktisch gezien komt het er op neer dat je de kernstaf en het overzicht behoudt. Dit geldt ook voor de gemaakte afspraken met de kinderen, de ouders en de staf over o.a. veiligheid, hygiëne, tijd, etc. De gedragscodes zijn jouw bijbel en je bent een echte teamspeler.

SuperSpeedo

SuperSpeedo

Kampcoördinator
Gas op die lolly!

Je bent de non-stop energieke gasgever. De persoon die ervoor zorgt dat alle materialen op de juiste plek aanwezig zijn, oftewel de lopende motor van het kamp.

Als coördinator heb je verantwoordelijkheid over het kampterrein. Tijdens een kamp doen we vele spellen en oefeningen, waarvan de opbouw en afbouw jouw verantwoordelijkheid is. Ook het instrueren van de trainers hoort bij jouw taken. Tijdens de spellen loop je rond en zorg je ervoor dat zowel de kinderen als de teamleden goed kunnen functioneren.

SuperSjef

SuperSjef

Kok
Keukenprins(es)je

Liefde gaat door de maag. Als teamlid is het jouw taak dat iedereen goed eet. Zowel het team als de kinderen zijn de hele dag druk in de weer, dus de magen moeten goed worden gevuld. Dat betekent dat zowel het ontbijt, de lunch, de snacks en het diner door jou bereid moeten worden. Niet alleen het bereiden hiervan, maar ook de voorbereiding en het aankleden behoort tot jouw taken.

Ook moet jouw creatieve foodbrein verschillende, overheerlijke borrelhappen voor het team maken. Daarnaast verzin je leuke corveespellen na afloop van iedere maaltijd en zorg je dat de keuken er tiptop uitziet!