Het Superteam

Ons team van professionele trainers verzorgt de trainingen en workshops van Superkidz.
Alle trainers worden opgeleid door Superkidz.
De trainers zijn allemaal (ervarings)deskundig als het om kinderen gaat.
Ze hebben zelf kinderen of komen dagelijks in contact met kinderen.
Superkidz vindt het belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten. Daar helpen wij graag bij!

Wil je ook meespelen?

Wil je deelnemer worden van ons Superteam. Kijk dan hier.

Leon Linnartz

Leon Linnartz

Trainer, therapeut, kindercoach

Leon Linnartz (1961)

Leon heeft een afgeronde universitaire opleiding Earth Sciences in Utrecht. Vanaf 1991 heeft hij als zelfstandig ICT ondernemer in het bedrijfsleven gewerkt.

Leon heeft een opleiding gevolgd bij het Goodfield Instituut (zie www.goodfieldinstituut.nl) en is senior Goodfield therapeut en nonverbale gedragsanalist. Bovendien is hij geaccrediteerd Journey Practitioner (zie www.nvjp.nl).
Hij bezit het CIVAS-diploma Kindercoach (hbo-niveau) en biedt oplossingsgerichte ondersteuning bij opvoedvragen, gedragsproblematiek en ontwikkelingsachterstand.

Sinds 2004 heeft hij de coachings- en therapiepraktijk Humagnify in Lochem.

In 2011 heeft hij Superkidz opgericht, omdat hij merkte dat vrijwel alle problemen waar zijn cliënten mee worstelen hun oorsprong vinden in de (vroege) kindertijd.
Waarom zou je tot je 35e wachten met het oplossen van die problemen bij een psycholoog of therapeut? Waarom niet aan de slag op een leeftijd dat de problemen ontstaan?

Leon werkt graag met kinderen omdat hij vindt dat een goed begin het halve werk is.

Leon is als Jeugd- en gezinsprofessional geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd onder nummer 100024845 (zie SKJ).

Hij is geregistreerd in het AGB-register met AGB-code 94104389 (zie ABG register).

Annemiek van Drunen

Annemiek van Drunen

Trainer, office manager

Annemiek van Drunen (1989).

Annemiek is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht in 2011. Ze is werkzaam als trainingscoördinator bij de Lochemse Hockey Club. Ze begeleidt daar zowel coaches als trainers en geeft training aan diverse teams met verschillende leeftijden. Het mooiste vindt ze om het proces met een groep kinderen aan te gaan, zowel op mentaal als fysiek vlak. "Een team begeleiden gaat veel verder dan het leren hoe iemand zijn stick moet vast houden. Er komt veel meer bij kijken." In het teambuildingsproces bij Superkidz wordt dezelfde benadering gehanteerd.
Naast haar competenties als trainer en coach, is Annemiek ook ervaren in het begeleiden en ondersteunen van kinderen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.
"Ik sta volledig achter de doelstellingen, de aanpak en de missie van Superkidz. Een geweldig concept, waar ik graag, op mijn eigen manier, mijn steentje aan bijdraag."

Sanne de Kleijn

Sanne de Kleijn

Trainer, GZ-psycholoog

Sanne de Kleijn (1982).

Sanne werkt al jarenlang als GZ-psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg, voornamelijk op het gebied van traumahulpverlening aan asielzoekers en vluchtelingen en mensen die vroegkinderlijk getraumatiseerd zijn.
Daarnaast heeft ze ook veel ervaring met angst- en stemmingsklachten, identiteitsproblemen, spanningsklachten en persoonlijkheidsproblematiek.
Sanne is geregistreerd cognitief gedragstherapeut (www.vgct.nl), traumatherapeut (www.ntvp.nl), in opleiding tot geregistreerd schematherapeut en opgeleid in herstel- en krachtgericht werken.

“In het werken met (jong-)volwassenen valt me op dat veel van de opgelopen “schade” waar men last van heeft in het volwassen leven voortkomt uit ingrijpende gebeurtenissen uit de vroege levensjaren of behoeften die onvoldoende erkent werden in de kindertijd.

Sinds ik zelf moeder ben van twee jonge kinderen, is mijn interesse voor het werken met kinderen meer en meer gewekt. Ik geloof erin dat er in deze vroege levensfase nog veel te herstellen en te voorkomen is, waar een kind zijn hele leven profijt van kan hebben.

Vandaar dat ik me naast mijn werk als psycholoog, ook wil inzetten op het gebied van het geven van sociaal-emotionele ontwikkelingscursussen aan kinderen. Want een goede emotionele basis, brengt kinderen tot bloei en in hun kracht. Ieder kind verdiend aandacht en begeleiding in zijn/haar sociaal-emotionele ontwikkeling.

Het omgaan met kinderen geeft me energie en vraagt meer van mijn eigen creativiteit. Dit geeft mezelf ook weer een nieuwe uitdaging in mijn werkzame leven.”

AGB-code: 94010615
Sanne heeft BIG-registratie: 69914053625.

Zij is geregistreerd in het AGB-register met AGB-code 94010615 (zie ABG register).

Marisca Hakvoort

Marisca Hakvoort

Trainer, ademcoach

Marisca Hakvoort

Marjet Mulderij

Marjet Mulderij

Trainer, psycholoog

Marjet Mulderij (1990).

Marjet is afgestudeerd in ontwikkelingspsychologie in 2014. Tijdens haar studie heeft ze gewerkt als begeleider van kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand en de afgelopen jaren begeleidt ze (jong)volwassenen met ASS bij het vergroten van hun zelfredzaamheid.
Na haar studie heeft ze de cursus cognitieve gedragstherapie voor kinderen en volwassenen gevolgd. Collega’s en cliënten omschrijven haar als enthousiast, laagdrempelig in contact, rustig en betrokken.

Marjet over Superkidz: “Wat kinderen bij Superkidz leren, zou in mijn optiek op elke basisschool een standaard vak mogen zijn. Leren over je emoties en meer inzicht in (gevolgen van) je gedrag, daar heb je de rest van je leven wat aan. De benadering van Superkidz vind ik heel mooi: gedrag is niet goed of fout, maar in gesprek met het kind kijken we in hoeverre dit gedrag hem wel of niet helpt.”