Annemiek van Drunen

Annemiek van Drunen (1989).

Annemiek is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Zij is jarenlang hoofdtrainer geweest bij diverse hockeyclubs.
Sinds 2014 is zij werkzaam bij Superkidz, waar zij gedurende twee jaar de opleiding heeft gevolgd om trainer te worden. Inmiddels is zij een van de meest ervaren trainers.
Zij begeleidt de kinderen met liefde, vertrouwen en kracht. Ze weet dat kinderen heel erg wijs zijn en in staat zijn om een fijner leven voor zichzelf te creëren met de juiste begeleiding.
Haar open en haarscherpe blik zorgt ervoor dat zij elk kind op het juiste moment de juiste begeleiding kan geven.

‘Superkidz benadert elk kind op een eerlijke manier en benadrukt de kracht die in ieder van hen schuilt. Kinderen maken bepalende keuzes voor de rest van hun leven. Die zijn niet altijd helpend. Ik vind het bijzonder om te zien dat kinderen bij Superkidz inzicht krijgen over die keuze. Met dat inzicht kunnen ze bewust een andere keuze maken. Kinderen zijn echt ontzettend slim en weten exact wat goed voor hen is. Vaak durven ze daar echter niet naar te luisteren. De veilige omgeving die Superkidz creëert, geeft hen de mogelijkheid om dat wél te doen!’