Sanne de Kleijn

Sanne de Kleijn (1982) is trainer en GZ-psycholoog

Sanne werkt al jarenlang als GZ-psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg, voornamelijk op het gebied van traumahulpverlening aan asielzoekers en vluchtelingen en mensen die vroegkinderlijk getraumatiseerd zijn.
Daarnaast heeft ze ook veel ervaring met angst- en stemmingsklachten, identiteitsproblemen, spanningsklachten en persoonlijkheidsproblematiek.
Sanne is geregistreerd cognitief gedragstherapeut (www.vgct.nl), traumatherapeut (www.ntvp.nl), in opleiding tot geregistreerd schematherapeut en opgeleid in herstel- en krachtgericht werken.

“In het werken met (jong-)volwassenen valt me op dat veel van de opgelopen “schade” waar men last van heeft in het volwassen leven voortkomt uit ingrijpende gebeurtenissen uit de vroege levensjaren of behoeften die onvoldoende erkent werden in de kindertijd.

Sinds ik zelf moeder ben van twee jonge kinderen, is mijn interesse voor het werken met kinderen meer en meer gewekt. Ik geloof erin dat er in deze vroege levensfase nog veel te herstellen en te voorkomen is, waar een kind zijn hele leven profijt van kan hebben.

Vandaar dat ik me naast mijn werk als psycholoog, ook wil inzetten op het gebied van het geven van sociaal-emotionele ontwikkelingscursussen aan kinderen. Want een goede emotionele basis, brengt kinderen tot bloei en in hun kracht. Ieder kind verdiend aandacht en begeleiding in zijn/haar sociaal-emotionele ontwikkeling.

Het omgaan met kinderen geeft me energie en vraagt meer van mijn eigen creativiteit. Dit geeft mezelf ook weer een nieuwe uitdaging in mijn werkzame leven.”

AGB-code: 94010615
Sanne heeft BIG-registratie: 69914053625.

Zij is geregistreerd in het AGB-register met AGB-code 94010615 (zie ABG register).